Veteranen in werkelijke dienst

Commandant Landstrijdkrachten heeft besloten met ingang van 2016 budgeten beschikbaar te stellen aan de Regimenten en Korpsen van de Koninklijke Landmacht voor activiteiten ten gunste van veteranen in werkelijke dienst. Commandant RTT heeft de VVRTT verzocht om namens hem uitvoering te geven aan de te organiseren activiteiten. Vorige week vond de kick-off meeting plaats met de vrijwilligers die geplaatst zijn bij de Herstelcompagnieën en bij Bureau Regimenten.

In september en oktober aanstaande zal aandacht geschonken worden aan de veteranen werkzaam bij respectievelijk 11, 13 en 43 Herstelcompagnie. Tijdens de te organiseren activiteiten zal ook contact gelegd kunnen worden met veteranen van het Regiment die bij die Herstelcompagnie hebben gediend. Binnenkort zal hier meer over bekend worden gemaakt.

Verder zal in oktober een plan van aanpak worden opgesteld om met ingang van 2017 structureel de verbinding te leggen tussen veteranen zowel in werkelijk dienst als niet in werkelijke dienst.